EULAR 2019

Evropski godišnji kongres reumatologa EULAR 2019

Madrid, 11 - 15.06.2019., avioPROGRAM PUTOVANJA
1. dan 11.06.2019. utorak BEOGRAD – MADRID

Okupljanje putnika na aerodromu Nikola Tesla u 07:20h. Let za Madrid preko Ciriha. Poletanje aviona za Cirih u 09:20h. Nastavak leta prema Madridu. Sletanje u Madrid u 14:50h. Po obavljanju graničnih formalnosti i preuzimanju prtljaga sledi sastanak sa vodičem i odlazak na panoramsko razgledanje grada. Vožnja glavnim ulicama jedne od najlepših evropskih prestonica, prekrasnim avenijama del Prado, de la Kasteljana i Gran Via, kraj predivnih trgova, veličanstvenih zdanja i najpoznatijih spomenika: Španski trg, trg Orijente, Puerta del Sol, trg sa fontanom Sibeles, prostrani park Retiro bogato ukrašen skulpturama i drugo. Transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

2. dan 12.06.2019. sreda MADRID
Doručak. Kogresne aktivnosti/ Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima odlazak u kongresni centar IFEMA - Fiera de Madrid. Svečana ceremonija otvaranja kongresa. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. dan 13.06.2019. četvrtak MADRID
Doručak. Kongresne aktivnosti/ Mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska u Toledo. Nekada glavni grad, danas član Uneskove liste svetske baštine. Toledo važi za jedan od najlepših gradova zemlje, čuven i po tome što je u njemu živeo čuveni španski slikar– El Greko , slavni umetnik koji je svoja najbolja dela uradio baš u Toledu, a deo njih se i danas čuva u njegovoj kući - muzeju u samom gradu. Razgledanja grada. Nakon obilaska povratak u Madrid. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan 14.06.2019. petak MADRID
Doručak. Kongresne aktivnosti/ Mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska jednog od najčuvenijih španskih muzeja – Prado. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5.dan 15.06.2018. subota MADRID - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Transfer iz hotela do aerodroma. Let za Beograd preko Ciriha predviđen u 06:00h. Dolazak u Beograd u 14:00h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA: na zahtev


OPIS HOTELA

Espahotel Plaza de España – Hotel gleda na čuveni madridski trg Plaza de Espanja i nalazi se na 5 minuta hoda od Kraljevske palate. Nudi studio apartmane s kuhinjom, satelitskom televizijom i besplatnim pristupom bežičnom internetu. Veoma je dobro povezan sa ostatkom Madrida, zahvaljujući metro stanici Plaza de Espanja koja se nalazi na 50 metara udaljenosti od hotela. Metroom je potrebno 5 minuta do Puerta del Sola ili 10 minuta do muzeja Prado.

Suite Prado Hotel 4* – Hotel se nalazi na centralnoj lokaciji pored Teatra Espanol i u zlatnom trouglu umetnosti: između Prado muzeja, Tisen muzeja i Reina Sofia muzeja. Puerta del Sol je na samo 5minuta hoda. Apartmani su luksuzni i prostrani, sa velikom spavaćom sobom i posebnom dnevnom sobom.

Cena aranžmana uključuje: let kompanijom Swissair sa uključenim aerodromskim taksama, smeštaj u hotelu na bazi noćenje/doručak, transfere aerodrom – hotel – aerodrom, panoramsko razgledanje, vodiča turističke agencije za grupu od minimum 15 putnika, troškove organizacije putovanja, međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Rok za prijavljivanje: do 10.02.2019, ili do popune mesta.

Cena aranžmana ne uključuje: kotizaciju – prema cenovniku organizatora (cene navedene u tabeli u produžetku programa), fakultativne izlete (cene će biti naknadno objavljene), karte za javni prevoz, individualne aktivnosti i obroke.

Za posredovanje agencije prilikom uplate samo kotizacije, bez aranžmana, naplaćuju se bankarski troškovi 20eur i usluga agencije 20eur.

Način plaćanja: Cena aranžmana se uplaćuje u dinarskoj protivvrednosti poslovne banke, po prodajnom kursu za efektivu, na dan uplate: gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre puta.

Napomene: Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 15 osoba. Pratilac grupe za minimum 15 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije cene i o tome će obavestiti putnike najmanje 7 dana pre početka aranžmana. Prilikom rezervacije ili uplate aranžmana, putnici su u obavezi da dostave kopiju prve stranice važećeg pasoša. U suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenima, a putnici snose trošak penala za novo izdavanje karata.

Uslovi otkaza i promene imena putnika: U slučaju da putnik odustaje od putovanja, otkazni penali su: 40% za otkaze u terminu od datuma prijave do 30.02.2018. Za otkaze posle 30.03.2018. važe Opšti uslovi putovanja agencije Mondorama.

Organizator putovanja: Zadržava pravo da u slučaju promene reda letenja, otkaza letova, cene prevoza, promeni izbor avio kompanije, red letenja, cenu putovanja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator zadržava pravo izmene sadržaja i redosleda ponudjenih razgleda, izleta, ili fakultativnih sadržaja u skladu sa situacijom na terenu.

Opšte napomene: Proveriti 2 dana pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme polaska. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 23kg) i 1 ručni prtljag. koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.


Early registration
Take additional advantage of the early registration fee and register before 1 February 2019!
All-inclusiveUntil
31 January 2019
23:59 CET
As of
1 February 2019
After
15 May 2019, 23:59 CET
and on site
Delegate 1EUR 780EUR 855EUR 1020
HPR delegate 2EUR 185EUR 220EUR 265
PARE delegate 3, 6EUR 185EUR 220EUR 265
Trainee 4EUR 300EUR 315EUR 345
Patient 5, 6EUR 39EUR 39EUR 39

DOWNLOAD PDF